Încă un pas pentru înființarea Clubului Sportiv Municipal

Consiliul Local Târnăveni va discuta în ședința din 25 martie 2021 darea în folosință gratuită cu destinația de sediu a biroului nr.5, în suprafață de 24 de mp, din clădirea Primăriei municipiului Târnăveni, Clubului Sportiv municipal Târnăveni. Decizia vine ca urmare a solicitării Ministerului Tineretului și Sportului care a pus în vedere administrației din Târnăveni să facă dovada sediului clubului precum și modificarea sintagmei de „tenis de câmp” cu „tenis”. Pentru finalizarea demersurilor de înregistrare ale clubului Consiliul local Târnăveni va trebuie să aprobe proiectul de pe ordinea de zi. Proiectul poate fi văzut AICI.

Clubul Sportiv Municipal Târnăveni va fi finanţat de la bugetul local. Structura sportivă se va organiza pe secţiile de Fotbal, Tenis de masă, Tenis, Volei şi Atletism.

Imobilele-teren din Cuştelnic şi Baza sportivă Ronchin se vor constitui cu drept de administrare în favoarea viitorului Club. Clubul ar urma să fie afiliat la federaţiile de profil. Vezi proiectul și regulamentul AICI.

Organigrama și Statul de Funcții ale Clubului Sportiv Municipal Târnăveni au fost aprobate în luna martie a anului trecut. Proiectul poate fi văzut AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.