INCENDII ÎN JUDEŢ

Ieri, 15 septembrie a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș a fost sesizat prin numărul unic 112, cu privire la producerea a două incendii de vegetație uscată. Primul, în municipiul Tg. Mureș, unde au ars aproximativ 50 mp de vegetație. Al doilea incendiu, în municipiul Reghin, pe strada Dealul Cocoșilor, unde a fost afectată o suprafață de cca. 20 de arii.

Luni, 15 septembrie a.c., la ora 1531, a fost anunțat un incendiu la o magazie în comuna Brâncovenești, pe strada Principală. Din cadrul Detașamentului de pompieri Reghin s-au deplasat la locul solicitării o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. A ars magazia de materiale pe aproximativ 15 mp. La intervenție a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Brâncovenești.

În cursul zilei de luni, 15 septembrie a.c., la ora 1713, a fost anunțat un incendiu la un autoturism în municipiul Tg. Mureș, pe strada Livezeni. Două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tg. Mureș s-au deplasat rapid la fața locului. A ars compartimentul motor al autoturismului.