INCENDIU LA UN AUTOBUZ ŞI O MAGAZIE IERI ÎN JUDEŢ

Incendiu la o magazie
În data de 21 ianuarie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a fost solicitat pentru stingerea unui incendiu la o magazie. Solicitarea a fost la ora 0411, în municipiul Reghin, pe strada Dedradului. La fața locului s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Reghin. Evenimentul, provocat, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric, s-a soldat cu arderea magaziei pe o suprafață de aproximativ 60 mp și a bunurilor din interior.

Incendiu la un autobuz
În aceeași zi, la ora 2152, Secția de pompieri Sărmașu a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, în localitatea Silivașu de Câmpie, județul Bistrița Năsăud, pe strada Principală, pentru stingerea unui incendiu la un autobuz. La sosirea forțelor de intervenție, în interiorul acestuia nu se aflau persoane. În urma evenimentului au ars materialele combustibile din autobuz și s-au degradat motorul și caroseria. Cauza probabilă a producerii incendiului fiind un scurtcircuit electric.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a fost solicitat pentru a interveni la un număr două situații de urgență și la 39 intervenții SMURD.