INCENDIU LA UN AUTOTURISM ŞI O PIZZERIE ÎN WEEKEND

Incendiu
În seara de vineri, 09 ianuarie a.c., în jurul orei 2121, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș a fost sesizat prin numărul unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la o pizzerie în municipiul Reghin, pe strada Pandurilor.
La adresa indicată, au fost mobilizați pompieri militari din cadrul Detașamentului Reghin cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Pompierii au intervenit pentru limitarea propagării incendiului. Cauza probabilă a producerii incendiului a reprezentat-o coșul de fum deteriorat.

Incendiu autoturism
Duminică, 11.01. a.c., la ora 0417, a fost anunțat un incendiu la un autoturism în municipiul Tg. Mureș, pe strada Lămâiței. La intervenție s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, din cadrul Detașementului de pompieri Tg. Mureș și o ambulanță SMURD. Cauza probabilă a producerii incendiului a reprezentat-o folosirea intenționată a sursei de aprindere. În urma incendiului a ars autoturismul în proporție de 100% și a fost afectată partea stângă a unui alt autoturism aflat în imediata apropiere celui incendiat.

Asigurări măsuri PSI
Sâmbătă, 10 ianuarie a.c., ora 1947, Secția de pompieri Târnăveni a intervenit pe strada Armatei pentru asigurarea măsurilor specifice la un stâlp de înaltă tensiune. S-au asigurat măsuri P.S.I., în urma unui scurtcircuit electric, până la sosirea unei echipe din cadrul societății de furnizare a energiei electrice.
Duminică, 11 ianuarie a.c., ora 0154 , Detașamentul Tg. Mureș a intervenit în comuna Livezeni, satul Ivănești, pentru degajarea unui arbore căzut peste firele de înaltă tensiune. Militarii au asigurat zona până la sosirea unei echipe din cadrul societății de furnizare a energiei electrice.

Totodată, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a fost solicitat pentru a interveni la un număr de 85 intervenții SMURD.