De interes

Încep să se deschidă Târgurile de Crăciun din România

Iată care sunt principalele târguri de Crăciun din România în 2023 și datele când vor avea loc marile deschideri.

Târgul de Crăciun din București
Primăria Capitalei a anunțat că în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie, în Piaţa Constituţiei, va avea loc ”Târgul de Crăciun Bucureşti”. Aici, locuitorii Capitalei, dar și turiștii se pot bucura de preparate tradiționale, produse artizanale, dar și de programe artistice.

Pe lângă acesta, în Capitală va mai fi deschis târgul de Crăciun din Drumul Taberei care va avea loc în perioada 10 noiembrie – 27 decembrie 2023.

Primăria Sectorului 6 va concesiona organizarea târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei pe 4 ani, potrivit unui proiect de hotărâre adoptat luni de Consiliul Local.

Târgul de Crăciun din Sibiu
Târgul de Crăciun din Sibiu își va deschide porțile tot pe 17 noiembrie și se va încheia pe 2 ianuarie. Acesta se află printre primele târguri de Crăciun înființate în țară de o asemenea amploare și a fost deshis prima dată în anul 2007, anul în care orașul a fost desemnat Capitală Culturală Europeană.

Târgul de Crăciun din Brașov
Târgul de Crăciun din Brașov va începe în 2023 pe 30 noiembrie, în aceeași zi când va avea loc și aprinderea iluminatului festiv în oraș.

Târgul de Crăciun din Timișoara
Primăria Timișoara anunță, prin Casa de Cultură a Municipiului, organizarea celei de-a XVI-a ediții a Târgului de Crăciun, un eveniment devenit tradiție, ce va avea loc în perioada 26 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024.

Foto: Târgul de Crăciun de la Sibiu