ÎNDEMNUL POLIŢIŞTILOR MUREŞENI PENTRU WEEK-END: „CONTRIBUIE LA SIGURANŢA AUTOTURISMULUI TĂU!”

Spoturi, activităţi în teren, distribuire de fluturaşi preventivi şi „atenţionări” – sunt câteva dintre modalităţile prin care poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii locali din Tg-Mureş încearcă să transmită cetăţenilor mesajul „un simplu gest te scuteşte de neplăceri”. Este vorba despre preocuparea de a nu lăsa/uita în maşină, la vedere, bunuri ce pot tenta infractorii.
Demersul, coordonat de structura de prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, se desfăşoară în perioada 27 aprilie – 27 mai a.c., în Municipiul Tg-Mureş, sub sloganul „Contribuie la siguranţa autoturismului tău!”.
În aproape 100% dintre furturile din maşini, un factor favorizant a fost lăsarea de bunuri la vedere. În consecinţă, zilnic, 5 echipe derulează activităţi pentru identificarea autoturismelor cu bunuri în interior şi informarea proprietarilor cu privire la riscurile la care se expun printr-o „atenţionare”, desigur, cu caracter preventiv.
Activităţile completează demersurile de combatere, aflate în competenţa structurilor cu atribuţii în acest sens.
Mulţumim tuturor pentru implicare, mai ales cetăţenilor pentru reacţiile la demersul nostru!
Nu uitaţi, la pădure, la plajă, în parcarea blocului sau oriunde altundeva, vigilenţa noastră face diferenţa! Şi în ceea ce priveşte siguranţa autoturismului, atât de important pentru viaţa de zi cu zi! Sfârşit de săptămână însorit şi liniştit tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.