Înscrieri online: Accelerator de afaceri spaniol în care au mai fost acceptați antreprenori români

Startup-urile românești de tehnolgie se pot înscrie într-un accelerator de afaceri spaniol în care echipele admise au oportunitatea să obțină contracte de până la 150.000 de euro cu mari corporații internaționale. Anul trecut, și un startup românesc a fost admins în program.

Înscrierile la acceleratorul de business BIND 4.0 , ediția a cincea, se fac AICI, până pe 11 septembrie 2020.

Se caută startup-uri care dezvoltă tehnologii în domenii ca:

  • Fabricare avansată (Advanced  Manufacturing),
  • Energie smart,
  • Sănătate,
  • Sectorul alimentar.

În urma unui proces de selecție, programul de accelerare va avea loc în perioada ianuare-iulie 2021 și se va finaliza cu o sesiune demoday, în care startup-urile finaliste își vor prezenta ideile inovatoare. Evenomentul va oferi o expunere mare în presă și în rândul marilor corporații. Programul va avea loc în regiunea autonomă Țara Bascilor, din nordul Spaniei, fiind o inițiativă a guvernului local.

Acceleratorul de stratup-uri are ca parteneri tehnologici companii mari, ca Mercedes-Benz, Siemens, Microsoft, Amazon, Coca Cola, ABB, Unilever. Acestea vor alege startup-uri acceptate în acceleratrul basc și le vor da șansa să realizeze proiecte tehnologice împreună și să obțină contracte de până la 150.000 de euro fiecare.

Programul va oferi și oportunități de networking, precum și sesiuni de mentorat în limba engleză.

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul oficial al BIND 4.0 și în regulamentul atașat la finalul articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.