RecentStiri locale

Înşelăciune cu telefoane vândute online

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au reţinut ieri, 16 octombrie a.c., un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Din cercetări, a reieşit că, în perioada iulie-august 2019, un bărbat, de 20 de ani,  administratorul unei societăţi comerciale din judeţul Mureş, ar fi indus în eroare trei persoane, de pe raza altor judeţe, cărora le-ar fi propus vânzarea de telefoane mobile, pentru care ar fi încasat preţul integral în avans, cu promisiunea că le va livra prin curierat.

Ulterior, bărbatul fie nu le-ar fi livrat niciun produs, fie ar fi livrat cutii goale.

În urma activităţilor specifice şi administrării probatoriului, la data de 16 octombrie a.c., faţă de acesta poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune sub coordonarea unităţii de Parchet competente.

FII VIGILENT! NU TE LĂSA ÎNŞELAT!

  • Nu daţi curs apelurilor de la persoane necunoscute şi nu acordaţi/viraţi sume de bani conform solicitărilor acestora ! În cazul în care vă aflaţi într-o astfel de situaţie, anunţaţi imediat Poliţia, la numărul de urgenţă 112!
  • Nu oferiţi date personale sau referitoare la conturi bancare şi nu daţi curs solicitărilor realizate prin intermediul telefonului mobil, fie că sunt sub forma unor convorbiri, fie că vorbim despre SMS sau email!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *