2.0RecentStiri locale

Inspectoratul școlar pregătește profesorii pentru continuarea cursurilor online

Inspectoratul le-a propus profesorilor și elevilor mai multe platforme de învățare online, pe care le-a și publicat pe site-ul propriu.
Profesorii au informat inspectoratul asupra opțiunilor, iar cei care au întâmpinat dificultăți au putut apela la specialiștii de la Casa Corpului Didactic.

Purtătorul de cuvânt al IȘJ Mureș, Camelia Irimie-Matei:

Pentru ciclul primar, pentru a fi cât mai eficienți, s-a propus ca învățătorul să comunice pe grupul WhatsApp, Messenger, sau canalul stabilit împreună cu părinții sau elevii, orarul și modul de derulare a orelor. La ciclul gimnazial sau liceal, importantă este coordonarea între diriginți și ceilalți profesori, cu sprijinul conducerii unității de învățământ, iar în ședințe online pot fi planificate activități ce pot fi susținute în această perioadă și în perioada următoare. Programul Teleșcoală a început deja și se desfășoară conform programului publicat de Televiziunea Română.

Ministerul Educației organizează și ședințe online de instruire pentru profesori, în care aceștia pot învăța cum să utilizeze resursele de pe internet la capacitate maximă.

Radiomures.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *