ÎNTÂLNIRE CU OAMENII DE AFACERI

Joi 14 martie de la ora 17.00 a avut loc la Casa de Cultură din Târnăveni prima întâlnire dintre administraţia locală şi oamenii de afaceri din Târnăveni. Primarul Sorin Megheşan a anunţat că intenţionează crearea unui Consiliul Consultativ al Oamenilor de Afaceri din Târnăveni cu care Primăria să ţină permanent legătura. Consiliul Consultativ ar urma să comunice administraţiei locale opiniile şi problemele cu care se confruntă oamenii de afaceri pe plan local, iar împreună să se încerce găsirea unor soluţii.
“Consiliul privat”, format din cei mai reprezentativi oameni de afaceri, vor fi consultați, periodic în legătură cu proiectele de dezvoltare ale orașului. La eveniment a participat senatorul Akos Mora, Torok Csaba de la Oficiul Teritorial pentru IMM-uri și șefa biroului ADR Centru Ramona Militaru, care au ținut prezentări despre proiectele care vor putea primi finanțare de la Uniunea Europeană sau de la Guvernul României.
Pentru a-i informa pe oamenii de afaceri în legătură cu oportunitățile locale, Primăria Târnăveni și-a prezentat proiectele pentru perioada 2014-2020 iar primarul le-a promis oamenilor de afaceri în măsura posibilităților tot sprijinul administrației locale .

VEZI MAI MULTE IMAGINI