RecentStirea zileiStiri locale

Întâlnire pentru dezbaterea publică a bugetului municipiului Târnăveni pe anul 2024

Pimrăria municipiului Târnăveni a anunțat organizarea întâlnirii pentru dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind aprobarea Bugetului general consolidat al municipiului Târnăveni pe anul 2024.

În conformitate cu dispozițiile art.7, alin.(9) şi (10) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, se organizează în data de 6 februarie 2024, ora 11, la sediul Primăriei mun. Târnăveni, Piața Primăriei nr.7, în Sala de Şedinţe, cam.6, întâlnire pentru dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind aprobarea Bugetului general consolidat al municipiului Târnăveni pe anul 2024.

Participanții la dezbaterea publică, îşi vor putea exprima opinia față de proiectul de hotărâre privind aprobarea Bugetului general consolidat al municipiului Târnăveni pe anul 2024, într-un interval de maxim 7 minute, după înscrierea prealabilă la cuvânt.

Proiectul de hotărâre și documentele aferente acestuia pot fi consultate la sediul Primăriei Municipiului Târnăveni, str. Piaţa Primăriei, nr. 7 şi pe site https://primariatarnaveni.ro în secțiunea INFORMAŢII PUBLICE/Buget local.