ÎNTÂLNIREA MUNICIPALĂ A TINERILOR ORTODOCŞI DIN TÂRNĂVENI

Departamentul de misiune şi tineret din cadrul Arhiepiscopiei Alba Iuliei, prin Protopopiatul Târnăveni, Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop Irineu, în colaborare cu liceele din localitate, organizează în data de 2 aprilie, întâlnirea tinerilor din municipiul Târnăveni.

Întâlnirea, având ca temă „Ce este iubirea?“, va fi găzduită de Colegiul Tehnic.

Cuvântul introductiv va fi rostit de părintele Marius Filip. Manifestarea va fi urmată de atelierele de lucru, avându-i ca animatori socio-educativi pe elevii Colegiului Tehnic pregătiţi în acest sens prin Protopopiatul Târnăveni şi se va încheia cu un program artistic.

Întâlnirea municipală a tinerilor din Târnăveni este rezultatul acţiunii susţinute a Grupului de iniţiativă pentru tineret de la nivelul Protopopiatului, a bunei conlucrări dintre Protopiatul Târnăveni, preoţii parohi şi dascălii de religie din liceele municipale (pr.prot. Sergiu-Mihail Dumitru, pr. Ioan Velcherean, pr. Marius Filip, pr. Doru Cerghizan, Virca Radu, Mădălina Elisabeta Constantin, Alin Marius Mihailescu, Alina Cerghizan, Cosmina Gîrlonţa, Maria Hârşan ş.a), dar şi a parteneriatelor active cu instituţiile de învăţământ locale, respectiv Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş.