Investiţie importantă în parcul industrial Mureş


Compania austriacă Porr, printre cei mai mari jucători de pe piața europeană a construcțiilor, prezentă în România din 2004, se va instala și pe platforma industrială Ungheni, în vecinătatea Aeroportului Internțional Transilvania din Târgu Mureș, unde va deschide un punct de lucru cu 5 birouri. Platforma face parte din Parcul Industrial Mureș, unde spațiile de birouri, cu suprafețe între 14 – 70 metri pătrați, sunt închiriate la prețul de 3 euro/mp/lună. Acționar majoritar al Parcului este Consiliul Județean Mureș.

Porr Group este una una dintre cele mai mari companii de construcții din Austria. Cu filiale în Europa Centrală, de Est și Sud-Est, compania are un număr total de 14.000 de angajați și o cifră de afaceri de aproximativ 3,9 miliarde de euro. În România, Porr Construct este prezentă din 2004, fiind implicată în proiecte precum Orhideea Towers, extinderea și modernizarea Aeroportului Oradea, hotelul Angelo Otopeni.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/real-estate-constructii/compania-austriaca-porr-printre-cei-mai-mari-jucatori-de-pe-piata-europeana-a-constructiilor-se-instaleaza-si-pe-platforma-industriala-ungheni-langa-aeroportul-transilvania-17381904

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.