IOANA CĂTANĂ ÎNTR-O PREZENTARE DE MODĂ IMPORTANTĂ LA ROMA

Ioana Cătană din Târnăveni și-a început cariera în modă la 30 de ani. În prezent locuiește la Roma și a început să câștige din acest domeniu. De când s-a mutat în Italia a continuat photoshootingurile cu mai mulți fotografi printre care Johnny Fusca – director la ETM European Top Models dar și alți fotografi din Australia.

O parte dintre imagini vor fi folosite pentru portofoliile personale ale fotografilor, dar Ioana Cătană s-a alăturat și grupului European Top Models. Cu unul dintre fotografi Ioana va colabora în viitor, deoarece a fost aleasă ca model pentru o prezentare importantă de Alta Moda, designer fiind J E Gio Filangieri Lombardi, fost designer al celebrilor Valentino si Armani.

Ioana este imaginea unei linii de produse hair style Artwork Moda și a fost contactată recent pentru a participa la Miss Cinema Italia.

Cunoști și tu un talent deosebit din Târnăveni care s-a remarcat în țară sau străinătate ? Scrie-ne pe adresa office @ tirnaveni.ro pentru a-l face cunoscut și celor din orașul natal.