Servicii IT

Suntem specializati în crearea website-urilor, aplicatiilor si serviciilor pentru firmele care-si doresc să aibă o imagine profesionistă si competitivă pe internet.

Web design

Fiecare client are nevoi diferite, iar design-ul trebuie să reflecte în mod eficient imaginea şi stilul companiei. Initial vom prelua de la client toate informatiile necesare pentru a stabili scopurile şi obiectivele legate de site. În baza necesităţilor Dvs, vom crea o propunere de web design care detaliază ceea ce vom face, cum vom face, timpul de lucru necesar şi costul total al proiectului. Propunerea de web design va fi trimisă către Dvs. pentru aprobare şi după ce am primit acceptarea propunerii noastre, vom începe dezvoltarea site-ului.
Utilizăm platforma WordPress o platformă de tip sursă deschisă. Platforma WordPress este scrisă în limbajul PHP, folosind pentru gestionarea bazelor de date sistemul MySQL. Dispune un sistem de șabloane scrise în limbajele HTML și CSS. Avantajele majore prezentate de WordPress sunt simplitatea și numeroasele plugin-uri care pot modifica funcționalitatea WordPress-ului tranformându-l în aproape orice tip de site web. De asemenea interfața poate fi schimbată foarte ușor cu ajutorul multitudinii de teme gratuite sau premium.

Aplicaţii mobile

Telefonul este accesoriul indispensabil fiecarui om. Profitati de avantajele tehnologiei si oferiti-le clientilor dumneavoastra noutati, oferte speciale direct pe telefon. Va veti inmulti sansele de a va creste vanzarile si de a va spori notorietatea!
Aplicatiile sunt dezvoltate special pentru smartphone-uri si, prin urmare, functioneaza mult mai bine decat un website mobil sau un website normal accesat dintr-un browser mobil.
O aplicatie ofera un canal suplimentar de vânzări. Puteti prezenta produsele companiei dumneavoastra și le puteti chiar vinde direct din aplicatie. Utilizatorii pot fi întotdeauna la curent cu noile produse oferite de magazinul dumneavoastră fiind notificati direct pe telefonul mobil, în cadrul aplicatiei cu o oferta de produse, promotii, etc.
Acum pentru telefoane și tablete cu sistem de operare Android de la Google în Playstore și pentru Iphone și Ipad de la Apple în sistemul IOS.

Magazin online

Ai deja o afacere pe care vrei să o extinzi sau vrei să o începi acum?

Un magazin online este solutia.

Cumpărăturile s-au mutat deja pe internet, dar încă au mai rămas câteva locuri libere.

Fă si tu bani acum!

Oferim la alegerea clientului posibilitatea administrării sau instruirea personalului pentru administrarea magazinului online.


Reţele sociale

Principalul avantaj, al retelelor sociale, este ușurinta cu care utilizatorii de internet pot face schimb de informatii, fiecare pagină de internet, indiferent de scopul ei, poate fi trimisă de către vizitator mai departe, prietenilor lui, atât pe Twitter, cât și pe Facebook sau în alte retele sociale.

Creăm şi administrăm pagini de Facebook astfel încât mesajul transmis către clienţi să obţină eficienţă maximă.


NE PUTEŢI CONTACTA LA : OFFICE @ TIRNAVENI.RO