Iubești Halloween-ul? TOP 5 păcănele de la Sportingbet pentru un Noiembrie spooky!

Odată cu venirea sezonului răcoros, încep să se delimiteze două categorii de persoane, cele care se focusează în primaă fază pe Halloween, cele care se focusează direct pe Crăciun. Dacă faci parte din primul grup, atunci probabil ești deja destul de întristat de faptul că s-a dus perioada în care decorațiunile înfricoșătoare și filmele de groază încep să piară din centrul atenției.

Dacă îți dorești ca această perioadă să fie puțin prelungită, înainte să înceapă toată nebunia cu oameni de zăpadă, reni și HoHoHo-uri, atunci la Sportingbet Casino ai parte de un răsfăț. Operatorul are în colecția sa de păcănele câteva titluri cu teme legate de Halloween care de-abia așteaptă să fie încercate.

Pentru a avea parte de aventură, dar de riscuri ceva mai mici, profită de pachetele cu beneficii de la Sportingbet, care vin în diferite forme și cu numeroase beneficii. După ce l-ai ales pe cel care este mai potrivit în conformitate cu preferințele tale, ești pregătit să descoperi colecția de video slot-uri “spooky” de la acest operator.

Recomandări de păcănele ideale pentru prelungirea vibe-ului de Halloween

Un prim secret care trebuie împărtășit cu publicul larg este că Sportingbet are o ofertă foarte generoasă de păcănele. Dintre toate sutele pe care le pune la dispoziția membrilor săi, câteva se încadrează mai bine tematicilor asociate cu această sărbătoare aparte. Printre ele se află și:

  • Halloween Fortune este parte din colecția de creații de la Playtech. Prima sa versiune a fost lansată acum mai bine de 10 ani, însă este un joc ce încă merită atenție din partea gamblerilor. El vine cu un RTP de 97.06% și cu un payout maxim de 10.000x valoarea mizei per rotire. Jocul vine cu un matrix de 5×3, având 20 linii de plată. Pe grila din Halloween Fortune apar doar icon-uri tematice, iar dacă ai destul noroc, vei atrage în combinațiile potrivite simboluri Wild, Scatter și chiar pe cel special. Dacă înveți “vrăjile” în timp util, ai și șansa de a avea câștiguri extra în mini-jocul acestui video slot, ori în zona de Gamble.
  • Vampires Vs. Wolves este adus de furnizorul Pragmatic Play și scoate pe rolele sale personaje magice, din universuri de poveste. Jocul vine cu un RTP teoretic de 96.49% și cu o volatilitate medie spre mare. Acest titlu este destul de special, având simboluri Wild, simple și care se pot extinde pentru a acoperi chiar și toată rola pe care apar. În plus, există și runde fără risc pe care le poți declanșa. Ele sunt de două feluri și poți alege în funcție de pachetul care ți se pare mai avantajos, pe cel al Vârcolacilor sau pe cel al Vampirilor.
  • Pumpkin Bonanza a fost lansat de providerul Playtech în 2018. Jocul are un matrix de 5×4 și 10 linii de plată, pe care combinațiile câștigătoare se fac cu simboluri tematice, dar și cu unele ceva mai clasice, care reprezintă semnele de pe cărțile de joc. Acest video slot vine cu dovleci sculptați cu rol de Wild, care pot să declanșeze runde speciale.

Bucuară-te de sărbătoarea favorită, oricare ar fi ea. Dacă se întâmplă să fie Halloween-ul, atunci numai bine pentru că poți să te distrezi la numeroase titluri de păcănele interesante în mediul online.

Vezi care are caracteristici mai avantajoase și fie ca norocul să fie alături de tine și să te ghideze spre cele mai mari premii. Însă, joacă responsabil și influențează-ți șansele de reușită cu pachetele de beneficii date de operatorul unde ai cont!