Kaufland nu mai anunţă niciun termen pentru magazinul de la Târnăveni

Chestionaţi cu privire la termenul de deschidere a magazinului Kaufland din Târnăveni, într-un răspuns acordat portalului Tirnaveni.ro, reprezentanţii Kaufland Romania afirmă că în acest moment nu au date concrete privind deschiderea magazinului din Târnăveni.

Termenul fixat pentru luna august de finalizare ale unor lucrări a fost depăşit, iar plăcuţa informativă a fost înlăturată de pe poarta de la intrare. Până acum s-a realizat consolidarea versantului nordic prin realizarea unui zid de sprijin dar se pare că situaţia s-a complicat şi va fi nevoie şi de alte lucrări, care sunt îngreunate din cauza lipsei podului.

Fosta fabrică de cărămidă din Târnăveni CARS a fost demolată pentru a face loc hypermarketului Kaufland. Investiţia presupune construirea unui hipermarket, cu regim de înălțime P+1E (parțial), cu suprafaţa construită de 4.564 de metri pătraţi, pe o suprafață de teren de 21.500 de metri pătraţi, iar construcția va fi o clădire tip hală cu structură prefabricată din stâlpi și grinzi din BA, așezați pe fundații izolate din BA.

Se prevede construirea a 202 locuri de parcare pentru clienți și angajați, precum şi amenajarea de spaţii verzi şi plantare de copaci.

În zona de parcare se va amenaja un container Imbiss-grill, pentru comercializarea de produse tip fast-food, un container pentru reciclare deșeuri și un țarc acoperit pentru cărucioare. Magazinul va beneficia de o zonă de andocare – descărcare și întoarcere pentru tiruri, coborâtă cu 1,2 metri față de cota trotuarului, pentru manipularea încărcăturii de pe rampă. Rezerva de apă pentru incendiu va fi poziționată în partea de est a hipermarketului, va fi îngropată complet, și va asigura alimentarea hidranților și a instalației de sprinklere din cadrul hipermarketului. Accesul rutier în incintă pentru clienți și pentru aprovizionare, se va face din strada Târnavei. În incintă sunt prevăzute spații verzi și plantarea de copaci, se arată în documentul făcut public pe site-ul APM Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.