Kaufland Târnăveni. Cel mai dificil acces auto și pietonal din județ

Magazinul Kaufland din Târnăveni este unul dintre cele mai greu accesibile supermarketuri din județ și din țară. Ieșirea auto care se face pe DN14A, chiar lângă podul rutier este o adevărată aventură pentru conducătorii auto. Cu o vizibilitate aproape zero din cauza înclinației drumului și a podului rutier, riscurile de accidente sunt la tot pasul.

Nici pietonii nu se pot bucura de un acces deosebit deoarece trotuarele sunt extrem de înguste și încurcate de cabluri și alte obstacole. Cât despre accesul persoanelor cu handicap sau cu cărucioare pentru copii nici nu se mai pune problema.

Dacă e să comparăm investițiile făcute în accesul rutier și pietonal din alte orașe ale județului Mureș dar și din țară, atunci putem spune că la Târnăveni circulația spre și dinspre acest magazin este cea mai dificilă din câte există. De asemenea cu toate că este cel mai mare din oraș, accesul la acest magazin se bazează pe o singură cale, deși celelalte supermarketuri mai mici, au amenajat accesul în parcări pe câte două drumuri.

Reghin – acces auto din două direcții
Sighișoara – acces auto din două direcții atât din E60 cât și de pe o altă stradă laterală
Sovata – acces auto prin sens giratoriu larg construit pe DN13A
Târgu Mureș (Ghe.Doja) – acces auto din două direcții, una printr-un sens giratoriu larg
Târgu Mureș (Tudor) – acces auto printr-un sens giratoriu larg
Acces pietoni Târnăveni
Ieșire auto fără vizibilitate Târnăveni

3 comentarii la „Kaufland Târnăveni. Cel mai dificil acces auto și pietonal din județ

 • 28 iulie 2021 la 21:31
  Permalink

  Vă dau eu un posibil răspuns. Nu sa tăiat nici o panglică,nu sa chemat nici un sobor de……….,nu sa jucat nici o horă și posibil ca acea intersecție să fie bântuită de fantoma vechiului pod. SAU DE PARAPETUL CU INSCRIPȚIA

 • 28 iulie 2021 la 11:29
  Permalink

  Toata stima autorului pentru articol, dar ii pasa cuiva ? Suntem mai tehnologizati si egocentrici ca niciodata. Vai de viitorul nostru…

 • 27 iulie 2021 la 13:25
  Permalink

  Sa fim sinceri, este singura comuna cu Kaufland in localitate, desi cel mai apropiat oras e la 25km distanta! Sa spunem multumesc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.