Kaufland vrea să deschidă aproape 30 de magazine noi până în 2024. Ce se întâmplă la Târnăveni

Retailerul Kaufland România a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 11,87 miliarde lei (circa 2,27 miliarde euro), în creștere cu circa 9% față de anul precedent. Până în 2024, retailerul german vrea să ajungă la 160 de magazine în România, de la 132 în prezent, anunță Profit.ro .

La Târnăveni lucrările la construcția magazinului pe fosta platformă a fabricii de cărămidă CARS sunt oprite în acest moment. Pe plan local, până acum au fost realizate lucrări de ecologizare și stabilizare a terenului, dar lipsa podului rutier a încetinit santierul, deoarece nu se puteau transporta materialele și utilajele necesare.

Întrebați de portalul Tirnaveni.ro cu privire la planurile de la Târnăveni, reprezentanții magazinului Kaufland au anunțat sec că “Vom reveni cu mai multe către dumneavoastră în preajma deschiderii magazinului.”

Kaufland a intrat pe piața din România din 2005 și este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de retail Lidl, și se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în șapte țări. Anul trecut, Kaufland a generat valoarea adăugată directă în România de aproximativ 461,7 milioane de euro. Compania avea, la finele anului 2019, aproape12.500 de locuri de muncă cu normă întreagă, cu circa 120 angajați full time în plus față de 2018.

Un comentariu la „Kaufland vrea să deschidă aproape 30 de magazine noi până în 2024. Ce se întâmplă la Târnăveni

  • 26 iunie 2020 la 22:53
    Permalink

    Bună seara !!!
    De magazin Kaufland … nici vorbă , în schimb , reviste cu oferte Kaufland …. avem !!!! Oare la ce avem nevoie ???? Cine le distribuie și în ce scop ???Nu înțeleg!!!! Chiar așa risipă trebuie făcută ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.