Keo&Band vor concerta la Zilele municipiului

Keo&Band vor concerta la Zilele municipiului sâmbătă 17 august.

Keo și-a descoprit pasiunea pentru muzica de la o varsta frageda, la 12 ani a inceput sa cante la pian iar la 14 ani si-a scris primul cantec. In perioada in care se afla in liceu a format prima sa trupa in Geneva, Elvetia ca mai tarziu sa studieze politica in Geneva si in Los Angeles. Trupa sa, numita The Park, a iesit pe locul al treilea in topurile din elvetia cu albumul “Spiders of Addiction” si astfel trupa a ajuns sa cante in deschiderea concertului cunoscutului artist David Bowie in Montreux, in 2002. In 2005 s-a intors in Romania si a ajuns numarul 1 in MTV Top 20 in numai 3 saptamani. Videoclipul care i-a adus succes a fost regizat de Marian Crisan si a avut-o in rol principal pe actrita Laura Cosoi. Piesa a ramas in Romanian Top 100 timp de sapte luni, dintre care trei luni a fost numarul 1. Albumul de debut s-a numit “Fara Aripi” si a primit Discul de Aur in decembrie 2005. Al doilea sau album s-a numit “In Ochii Tai” si a fost scos in 2007 de casa de discuri Roton.

In calitate de compozitor si producator, Keo a lucrat cu Massari, Proconsul, Andreea Balan, Alexandra Ungureanu, Cătălin Josan, Blaxy Girls, Anna Lesko, Cristina Rus, Tina G, Cristi Stanciu.

Distinctii: Premiul pentru Best Song – Callatis Festival 2006 Premiul pentru Best Debut – Radio Romania 2006 Premiul pentru Best Featuring – Romania Top Hits 2007 Premiul pentru Best Boys Hit – Romanian Top Hits 2009 Nominalizare pentru Best Debut – MTV Music Awards 2006 Nom. pentru Best Male – MTV Music Awards 2006 Nom. pentru Best Rock – MTV Music Awards 2007 Nom. pentru Best Rock – Romanian Music Awards 2008 Nom. pentru Best Rock – Romanian Music Awards 2009 Nom. pentru Best Rock – Romanian Music Awards 2010 Nom. pentru Best Pop – Romanian Music Awards 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.