KNAUF INSULATION-Pentru o lume mai bunăRecentStirea zileiStiri locale

Knauf Insulation si Primăria Târnăveni îl aduc si anul acesta pe Moș Crăciun mai aproape de princhideii de la grădinițele din oraș

Povestea Knauf Insulation continuă și în al doilea an la Târnăveni. Peste 500 de copii de la toate grădinițele și creșele din municipiul Târnăveni vor primi cadouri de la Moș Crăciun de la Knauf Insulation și în parteneriat cu Primăria municipiului Târnăveni. Cadourile vor fi împărțite în data de 18 decembrie la toate grădinițele din localitate.

Toate acestea se întâmplă pentru că grupul german fondat încă din 1932, o companie independentă, de familie, are valori care se bazează pe Parteneriat, Angajament, Antreprenoriat și Umanitate.

“Ne bucură de fiecare dată inițiativele companiei Knauf Insulation de a fi alături de comunitatea noastră. Apreciem acțiunea din acest an de a oferi cadouri copiilor din grădinițe și creșe aș vrea să precizez că încă de la începutul colaborării cu reprezentanții Knauf Insulation am găsit deschidere și interes către problemele reale ale comunității, precum și dorința de a ajuta acolo unde este nevoie.” a transmis primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan

Unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața materialelor izolante din lume Knauf Insulation s-a stabilit în 2022 la Târnăveni unde investește deja în tehnologii de ultimă generație la standardele Knauf, precum și alte investiții durabile. 

Knauf Insulation face parte din Grupul Knauf care are aproximativ 40.000 de angajați în 90 de țări, și  300 de fabrici la nivel mondial cu vânzări de 12.5 miliarde de euro în anul 2021. Cu peste 40 de ani de experiență în industria de izolații, compania are în prezent aproape 6000 de angajați din 40 de țări și 30 de unități de producție în 16 țări.