La Luduș se închide o fabrică iar la Reghin se reabilitează cinematograful din banii Guvernului

Una din ultimele trei fabrici producătoare de zahăr din România, cea de la Luduș, județul Mureș, se va închide în perioada imediat următoare, a dezvăluit în direct la televiziunea AgroTV președintele Federației Naționale a Sindicatelor din Industria Alimentară – SINDALIMENTA, Dragoș Frumosu.

„De mâine, generic vorbind, în România nu mai sunt decât două fabrici de zahăr, din 33! Se inchide și fabrica de la Luduș!”, a declarat Dragoș Frumosu în cadrul emisiunii „Agricultura, o șansă pentru România”, realizată de Cătălin Lența, la AgroTV.

Președintele SINDALIMENTA susține că statul român trebuie să ia măsuri urgente pentru a preîntâmpina astfel de falimente în industria alimentară românească.

În acest timp, cinematograful Patria din Reghin construit în anii ’60 va găzdui două săli de cinema după reabilitare, iar clădirea va fi extinsă pentru a cuprinde o bibliotecă și o sală de lectură, dar și o sală pentru repetiții și workshopuri. Astăzi a fost semnat contractul de execuție pentru acest proiect a cărui finanțare o asigură Ministerul Dezvoltării.

One thought on “La Luduș se închide o fabrică iar la Reghin se reabilitează cinematograful din banii Guvernului

  • 12 ianuarie 2022 la 13:50
    Permalink

    E bine pt. noi…aici nici nu se mai Inchide nimic (nemaifiind de închis nimic) și nici nu se repara/reabilitează.

    Smart city….naiba sa va ia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.