La Sighişoara se pregăteşte construcţia unui Mall+

Potrivit site-ului Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, www.anpm.ro, amplasamentul se întinde pe o suprafaţă totală de 10.681 de metri pătraţi, suprafaţa construită desfăşurată va fi de 1.462 de metri pătraţi, iar în prezent în locaţia respectivă există o hală având destinaţia de hypermarket şi o galerie comercială.

„Beneficiarul va realiza o galerie comercială în sistem „shell and core” (anvelopă și spații comune), fiecare chiriaș urmând să își facă interiorul în funcție de propriul specific. Principiul de funcționare este acela al unei clădiri compartimentate în spații independente, fiecare cu acces direct pentru clienți și aprovizionare, în care se vor comercializa diverse categorii de produse: îmbrăcăminte, încălțăminte, electrocasnice, etc. Fiecare spațiu comercial din cadrul galeriei va beneficia de toate utilitățile și va fi dotat cu hidranți interiori”, se arată în Decizia etapei de încadrare a proiectului.

Totodată, în document se mai arată că „accesul rutier și pietonal pentru clienți se va realiza exclusiv de pe proprietatea Kaufland, conform contractului de constituire a unor servituți de trecere”, respectiv că „accesul pentru aprovizionare va fi cel existent, din strada Stadionului.”

Foto: Arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.