La Târnăveni a început dezinfecția locurilor publice

Comitetul local pentru situații de Urgență a decis la Târnăveni ca începând de mâine să înceapă dezinfecția tuturor locurilor publice. Vor fi dezinfectate locurile de joacă, mobilierul stradal, străzile, trotuarele și unitățile de învățământ. De asemenea vor fi închise toate sălile de sport, Casa de Cultură, Biblioteca, Cluburile Pensionarilor și Centrul Victoria.

Instituțiile vor fi nevoite să informeze autoritățile locale asupra măsurilor luate cu privire la limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus și să respecte măsurile de limitare ale unui număr mai mare de 50 de persoane în interior.

De asemenea unitățile comerciale trebuie să asigure la intrare preș cu soluție clorigenă iar clanțele ușilor să fie de asemenea înfășurate cu bandaj umezit cu soluție clorigenă.

One thought on “La Târnăveni a început dezinfecția locurilor publice

  • 17 martie 2020 la 16:34
    Permalink

    LA TARNAVENI se face doar in centru ,LA periferie gunoaie aruncate de luni de zile.Exemplu concret pe strada Dezrobirii ,fata in fata cu blocul Afumat gunoaiele sant aruncate de luni de zile,gunoaie,pampersi,resturi menajere,fecale,etc,toaleta desfiintata, FOCAR DE INFECTIE,si tot santul,parau ,CE or fi pe toata strada Dezrobirii pana in deal aceeasi problema! ASA ca nu va mai laudati ca Tarnaveniul e mai mare.Voi trimite in curand poze pe youtoobe sa vedeti gunoaiele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.