Lângă Centrul “Social” copiii se descalță în ger la patinoar

Între un centru “Social” și o biserică, copiii din Târnăveni sunt nevoiți să se descalțe afară pentru a folosi patinoarul. Și asta cu toate că Centrul “Social” Victoria a putut găzdui fără probleme, echipajele de pompieri mai multe luni, pe perioada închiderii podului.

În frigul de afară, la fel ca și în anii trecuți, cei mici se descalță în aer liber, își lasă încălțările în ger iar apoi transpirați revin de la patinoar pentru a-și prelua papucii înghețați.

Mai mult, o toaletă ecologică a fost amplasată afară, lângă Centrul “Social”, care este dotat în interior cu grup sanitar complet și modern utilat.

În aceste condiții se pune întrebarea: Cât de Social mai este centrul Victoria?

3 comentarii la „Lângă Centrul “Social” copiii se descalță în ger la patinoar

 • 9 decembrie 2019 la 8:44
  Permalink

  Ar trebui invitate mai multe televiziuni, dar si autoritati competente (DNA) pentru a deslusi ”mafia” din toate organizatiile publice care opereaza mana in mana in acest oras corupt.

 • 7 decembrie 2019 la 9:58
  Permalink

  La noi in Tarnaveni multe se intampla ..lucruri necurate sa spunem…..un fel de cerc inchis din care fiecare spune….Iesi tu primul ca pe mine ma bufneste rasul

 • 7 decembrie 2019 la 7:48
  Permalink

  Bună,cât de mult ii intereseaza pe edilii orașului de populația acestui MUNICIPIU.Cand au fost votarile domni din comisie erau ii tricouri si copiii noștri se descalta în ger.Cine are relații se descalta înăuntru.Ar trebui invitată o televiziune sa faca un reportaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.