Las Vegas va căsători cuplul cu numărul 5.000.000 anul viitor

Las Vegas este cunoscut pentru mai multe elemente specifice, cel mai important fiind cazinourile. Las Vegas ne duce de asemenea cu gândul la deșert, la cactuși și la căsătorii, urmate mai mult sau mai puțin de o căsnicie trainică.

Autoritatea pentru Convenții și Vizitatori din Las Vegas (LVCVA) spune că licența de nuntă cu numărul 5.000.000 din comitatul Clark va fi eliberată cel mai probabil la începutul anului 2022. O campanie de promovare care să marcheze momentul este deja în pregătire.

Eforturile de promovare a nunților la Las Vegas sunt susținute financiar de autoritatea mai sus menționată, de comitatul Clark și de Camera de Comerț a Las Vegas. Spoturile comerciale vor fi distribuite online, în mare parte pe rețelele sociale. Chiar dacă mulți jucători prefera acum casino online, s-ar putea ca o nuntă la Las Vegas să devină o idee tot mai atractivă.

În Las Vegas, marșul nupțial este secondat de sunetul mașinilor de sloturi, iar căsătoriile pe furiș sau fără prea multă chibzuială sunt astăzi compensate de nunți organizate până la cel mai mic detaliu și de ceremonii de reînnoire a jurămintelor.

Chiar dacă este un motiv celebru, căsătoria în Las Vegas a fost de fapt în declin în ultimele zeci de ani. Dacă în 2001, aproximativ 121000 de cupluri au zis „Da” în comitatul Clark, în 2018 numărul lor a scăzut la 74500, iar în 2019 s-a ajuns chiar la puțin peste 73000. Motivele pot include și prejudecata că o astfel de nuntă nu este urmată de o căsnicie durabilă, de cele mai multe ori.

Momentan, în jur de 6000 de licențe de căsătorie sunt eliberate în fiecare lună în comitatul de care aparține Las Vegas. În acest ritm, licența cu numărul 5.000.000 va fi semnată la mijlocul lui februarie – cu puțin noroc, ar putea fi chiar de Sf. Valentin, pe 14 februarie.

Chiar dacă nunta cu număr rotund nu pică chiar de Ziua Îndrăgostiților, autoritățile din Las Vegas și cei responsabili cu promovarea orașului sunt hotărâți să schimbe modul cum sunt văzute căsătoriile în acest loc al pariurilor și mirajului jocurilor de noroc. Sub sloganul „Forever Happens Here” („Totdeauna se întâmplă aici”), campania de promovare vrea să se adreseze următoarei generații, mai exact cuplurilor care sunt gata să se îmbarce într-o aventură pe viață. Materialele promoționale vor include și un tribut adresat celei mai cunoscute locații pentru căsătorii din oraș – A Little White Wedding Chapel.

În 2019, din cauza declinului căsătoriilor oficiate în Las Vegas, proprietara capelei respective, Charlotte Richards, a încercat, fără succes, să vândă locația celebră. Aici își uniseră destinele cu aleșii lor Britney Spears, Bruce Willis și Demi Moore, Judy Garland și mulți alții, mai mult sau mai puțin cunoscuți. Richards s-a hotărât până la urmă să păstreze capela, care acum va apărea în campania „Forever Happens Here”. Materialele pregătite vor arăta o altă față a căsătoriilor oficiate aici, asta fiind un lucru bun pentru oraș. Las Vegas recunoaște că nu și-a promovat prea eficient căsătoriile în ultimii zeci de ani, și că această imagine a cuplului care se căsătorește în stare de ebrietate și regretă mai târziu trebuie să dispară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.