Portalul municipiului Târnăveni

RecentStiri locale

Minorele dispărute găsite la Cluj Napoca

Actualizare

Urmare a activităților de căutare efectuate, cele două minore au fost depistate pe raza municipiului Cluj-Napoca și urmează a fi predate familiei.

Mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat!

Polițiștii din Mureș caută două minore, de 13 și 15 ani, din Sighișoara, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu au mai revenit.

La data de 12 iunie 2024, Poliția municipiului Sighișoara a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că nepoata sa, MOARȚI EMANUELA ROXANA, de 15 ani, ar fi plecat în data de 11 iunie 2024, de la domiciliul său din Hetiur și nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,70 m., 65 de kg., păr șaten, ochi verzi.

Nu se cunosc date legate de vestimentație, la momentul plecării.

Dacă aveți date relevante care pot conduce la depistarea minorei, vă rugăm să apelați nr.unic de urgență 112 sau să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție.

Tot în această dimineață, polițiștii din Sighișoara au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa, SLAVA ADELINA IOANA, în vârstă de 13 ani, din Sighișoara, ar fi plecat voluntar, la data de 11 iunie 2024, de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,45 m., păr lung șaten, ochi căprui.

Nu se cunosc aspecte legate de vestimentație, la momentul plecării.

Dacă aveți date relevante care pot conduce la depistarea minorei, vă rugăm să apelați numărul unic de urgență 112 sau să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE