LEMNE CONFISCATE DE POLIŢIŞTI

La data de 09.01.2015, orele 22.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Solovăstru, au identificat pe raza comunei Petelea, un bărbat, de 39 ani, în timp ce transporta cu un vehicul cu tracţiune animală, 2 mst lemn de foc carpen, fără documente legale de însoţire şi transport.
Bărbatul a fost sancţionat conform prevederilor Legii nr. 171/2010, iar cantitatea de material lemnos transportată a fost ridicată în vederea confiscării şi predată Ocolului Silvic Reghin.

La data de 10.01.2015, ora 19:55, poliţişti de la Secţia nr. 5 de Poliţie Rurală Miercurea Nirajului, au fost sesizaţi cu privire la faptul că, cetăţeni din localitatea Bereni, aflaţi pe păşunea din satul Călugăreni, transportă material lemnos de foc, fără a poseda documente de transport.
În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că, D.Z., din comuna Bereni, transporta pe păşunea comunală, cu o autoutilitară 7 mst de material lemnos, fără a deţine documente de insoţire a materialului lemnos.
Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional, cu amendă in valoare de 2000 lei şi confiscarea materialului lemnos (lemn de foc fag, gorun şi jugastru).