Portalul municipiului Târnăveni

De interes

Lidl retrage de la vânzare un nou produs

Lidl retrage de la comercializare un nou lot din produsul „Nuggets cu pui”, întrucât nu se poate exclude prezența bacteriei salmonella.

„Producătorul GEKA recheamă preventiv produsul „Culinea Nuggets cu pui 500 g” cu termenul de valabilitate 06.02.2025, din lotul cu numărul ED06.02.2024 049502204849, cu suspiciune de prezență Salmonella”, este anunțul postat pe sitrte-ul ANSVSA. Potrivit documentului citat, în cazul lotului vizat, nu se poate exclude prezența bacteriei salmonella în produs.

„Salmonella poate declanșa boli gastrointestinale severe. La anumite grupuri de persoane (tineri, bătrâni, gravide, imunodeprimate) poate provoca simptome grave. Prin urmare, clienții nu trebuie să consume sub nicio formă produsul care face obiectul acestei rechemări. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producătorul GEKA și Lidl România au reacționat fără întârziere și au retras acest produs de la vânzare”, se mai arată în documentul citat. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Citește articolul complet