Lipsa de comunicare dintre instituţii îşi spune cuvântul. Trafic tot mai dificil la Târnăveni

Ziua de luni 14 ianuarie a debutat cum era de aşteptat cu aglomeraţie în trafic la Târnăveni, deoarece a fost prima zi de şcoală. Şi pentru că nu era de ajuns traficul rutier dificil, pe o porţiune din centru, pe strada Republicii, pompierii au intervenit pentru curăţarea ţurţurilor de gheaţă de pe acoperişuri. O operaţiune care se putea realiza fără stres în weekend sau după-amiaza ori seara.

Circulaţia a fost astfel deviată pe strada Frumoasa şi Şoimilor iar blocajele s-au ţinut lanţ, ajutate şi de şoferi care depăşeau coloane fără a mai ţine cont de reguli.

În tot acest timp Poliţia Rutieră veghea la trecerea şi oprirea regulamentară la trecerea de pietoni din faţa Poliţiei Locale, unde nu există semafor pietonal.

Important ar fi ca toate instituţiile care îşi fac datoria la Târnăveni să comunice între ele şi să îşi sincronizeze misiunile astfel încât să nu se uite de interesul general al localnicilor, ceea ce nu s-a prea văzut azi.

2 comentarii la „Lipsa de comunicare dintre instituţii îşi spune cuvântul. Trafic tot mai dificil la Târnăveni

  • 14 ianuarie 2019 la 20:42
    Permalink

    In alte parti plateste primaria sa nu mai duci copilul cu masina la scoala sau daca il duci sa te asociezi cu alti parinti si sa circule o masina cu mai multi copii,sunt autobuze scolare ,la noi nu se poate ,bine ca dam abonamente gratuie si ajutoare sociale multe !! Fereasca Domnul sa prinzi ora cand vin toti dupa copii ,nu mai ai pe unde sa circuli in jurul scolilor !! E drept ca si pe mine si cei de generatia mea nu duceau cu masina pana la scoala (o felie de paine in mana ,cheia la gat si fuga la scoala )

  • 14 ianuarie 2019 la 15:49
    Permalink

    Daaa…..cei de la rutiera inloc sa verifice persoanele care circula cu masina dar nu stiu sa scrie sta dupa Profi nu cumva sa calce un pieton pe zebra fara sa ramana cineva fara permis de conducere….rusine domnilor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.