LOCALNICII PREFERĂ IGNORAREA PROBLEMELOR FAMIILOR DE LA COMBINAT

Majoritatea localnicilor, în proporţie de 64 %, s-au pronunţat în cadrul unui sondaj online realizat de portalul Tirnaveni.ro că autorităţile ar trebui să ignore problema familiilor care ar urma să fie evacuate din blocul de nefamilişti de lângă combinat. În acelaşi sondaj 30 % au optat pentru varianta oferirii unor alte locuinţe iar 6 procente au declarat că Primăria ar trebui să le achite facturile celor în cauză. La sondaj au răspuns peste 200 de persoane.

Varianta evacuării a fost expusă de proprietarul imobilului care a declarat că începând cu data de 1 mai va evacua 15 familii care locuiesc în respectiva clădire şi va solicita sistarea tuturor utilităţilor din bloc, deoarece s-au acumulat mari restanţe la plata chiriei. Problema a fost expusă şi Consiliului Local din Târnăveni, prilej cu care s-a anunţat că se va demara o anchetă pentru a se stabili situaţia socială a celor de acolo.

Dacă probleme există în cadrul fostului cămin de nefamilişti care aparţine unui privat, acestea sunt şi la blocul vecin, afumat, care aparţine Primăriei. Şi în acest imobil locatarii au restanţe la plata chiriei iar administraţia locală se judecă cu unii dintre ei pentru recuperarea banilor.