Portalul municipiului Târnăveni

RecentStirea zileiStiri locale

Lucrările avansează la creșa din Boziaș

În prezent se montează tâmplăria și se fac conexiunile la utilități la creșa amplasata pe strada Pandurilor din Târnăveni, lângă blocul ANL.

Creșa din municipiul Târnăveni va fi de tip creșă mică, organizată cu 4 grupe și cu o capacitate de 40 de copii. Clădirea, care va avea o lungime de circa 53 de metri și o lățime de aproximativ 34 de metri, edificată pe un singur nivel, este prevăzută, conform proiectului tip, cu spălătorie, bucătărie, cabinet medical, sală multifuncțională, spații administrative și terenuri de joacă în aer liber. De asemenea, pe acoperiș sunt prevăzute panouri fotovoltaice (pentru a asigura un aport de energie verde), iar geamurile, ușile, pereții și podeaua vor fi bine izolate, pentru a fi nevoie de resurse minime pentru asigurarea temperaturii optime.

Terenul pus la dispoziție de municipalite către Compania Națională de Investiții este într-o zonă neacoperită de creșele existente (în zona blocurilor ANL aflate în construcție, cartierele Armatei și Zorilor și zonele Boziaș și Botorca).