Lucrările nu încep din 6 mai pe pod

Circulaţia rutieră este posibil să nu fie oprită de luni pe podul din Târnăveni, deoarece în momentul de faţă pasarela pietonală nu a fost încă finalizată iar ţevile de apă care sunt ancorate de pod nu au fost încă mutate.

Din acest motiv, lucrările de demolare ale podului nu pot fi inca efectuate. O magistrală de apă alimentează bazinul de pe strada George Coşbuc iar oprirea acesteia impune şi întreruperea apei în oraş. Deocamdată însă, aceste lucrări nu s-au efectuat.

Primarul Sorin Megheşan vine cu precizări referitoare la amânarea lucrărilor la podul rutier peste râul Târnava Mică, prevăzute a se începe în data de 6 mai dar amânate recent.

“Aberația a atins cote maxime. Aquaserv urma să emită ultimul aviz înaintea demolării vechiului pod din Târnăveni și înainte cu două zile de începerea lucrărilor a transmis un deviz de 1.400.000 lei. Aquaserv pretinde că banii sunt necesari pentru mutarea TEMPORARĂ a două conducte. Suma ar trebui suportată din bugetul local, ceea ce am respins categoric și am cerut clarificări URGENTE” a afirmat primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheşan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.