Luna august, luna festivalurilor pentru „Ansamblul Kökényes”

După anul 2011 şi 2014, „Ansamblul Kökényes”, în perioada 17-21 august îşi va semnala anul acesta pentru a treia oară prezenţa la cea de-a 46-a ediţie a festivalului Carnavalul Florilor din oraşul Debrecen, Ungaria, după care în perioada 21-23 august va reprezenta oraşul şi România în capitala Ungariei, Budapesta, precum şi în oraşul cu cei mai mulţi etnici români din Ungaria, Gyula, participând la cea de-a XXI-a ediţie a festivalului internaţional de dansuri populare din această localitate.

Reprezentaţii vor fi asigurate de către cele două grupuri cu experienţă, urmând ca „piticii” să-şi facă apariţia pe scena din Iernut, cu ocazia zilelor oraşului, respectiv la Târnăveni, tot cu aceeaşi ocazie, Zilele oraşului Târnăveni.

Toate acestea sunt posibile prin sprijinul Primăriei și Consiliul Local Târnăveni, respectiv, prin aportul adus de către părinţii copiilor membrii al Ansamblului.

După toate aceste reprezentaţii, începând din septembrie, „Ansamblul Kökényes” îşi va pregăti sărbătorirea a celor 10 ani de activitate de la înfiinţare, care va avea loc în această toamnă.