MAI MULTE ACCIDENTE ÎN TÂRGU MUREȘ

Ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei municipiului Tg. Mureş a fost sesizat în data de 09.09.2014, la ora 1020, despre faptul că la intersecţia străzilor Libertăţii cu Milcovului, în localitatea Tg. Mureş, la ora 09.00, a avut loc un accident rutier cu părăsirea locului accidentului. În urma evenimentului rutier, un biciclist, de 75 de ani, care era angajat în traversarea părţii carosabile pe marcajul pietonal pe bicicletă.
La data de 10.09.2014, autorul accidentului a fost identificat în urma cercetărilor desfăşurate de către poliţiştii Biroului Rutier Tg. Mureş, acesta fiind un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Tg. Mureş.
Poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului.

La data de 10.09.2014, ora 11.44, pe strada Budai Nagy Antal, din localitatea Tg. Mureş, un bărbat, de 50 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, a intrat în coliziune cu motociclul marca Wangye, condus de un bărbat, de 64 ani, care s-a angajat în efectuarea unei depăşiri neregulamentare.
În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului motociclului.
Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârșirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 10.09.2014, ora 1209, pe strada Voinicenilor, din Tg. Mureş, un bărbat, de 45 ani, din localitatea Crăciuneşti, judeţul Mureş, a condus un autoturism marca Volkswagen iar pe fondul neasigurării la efectuarea unui viraj la stânga, a accidentat uşor un motociclist, de 33 ani, din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, care se deplasa regulamentar cu motociclul.
Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârșirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.