Mai multe controale ale poliţiei

În perioada 15 – 18 iunie a.c., 118 poliţişti, din cadrul IPJ Mureş, au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Astfel, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră şi de investigaţii criminale, au efectuat multiple acţiuni specifice muncii de poliţie, respectiv 31 de controale şi 2 percheziţii.
În urma acţiunilor, au fost constatate15 infracţiuni (judiciare şi la regimul circulaţiei), dintre care 7 în flagrant delict.

Poliţiştii au depistat 7 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi au pus în executare 3 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.
Cu această ocazie, au fost aplicate 101 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 22.000 de lei şi au confiscat bunuri de peste 2800 de lei.

Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 45 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 3 permise de conducere şi au retras 4 certificate de înmatriculare.