RecentStiri locale

Mai multe incendii de vegetație în weekend în zona Târnăveni

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au intervenit în acest weekend la un incendiu de vegetație uscată produs în localitatea Adămuș. La fața locului s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu 6 cadre militare.


Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au intervenit la un incendiu de vegetație uscată produs în localitatea Seuca Sat. La fața locului s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu 6 cadre militare. A ars vegetatie pe o suprafata de 20 mp si un balot de paie.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au intervenit la un incendiu de vegetație uscată produs în localitatea Dâmbău, comuna Adămuș. La fața locului s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Adămuș. În urma incendiului a fost afectată o suprafață de aproximativ 1 hectar.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au intervenit la un incendiu de vegetație uscată produs în municipiul Târnăveni și Gănești. La fața locului s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. În urma incendiului a fost afectată o suprafață de aproximativ 5 hectare.

Un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului Târnăveni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu vegetație uscată pe o suprafață de circa 0,5 hectare în localitatea Adămuș.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au intervenit la un incendiu de vegetație uscată produs în municipiul Târnăveni. La fața locului s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. În urma incendiului a fost afectată o suprafață de aproximativ 4 hectare.