MAI MULTE INCENDII ŞI UŞI DEBLOCATE DE POMPIERI ÎN JUDEŢ

Pompierii din judeţ au intervenit pentru deblocarea unor uşi şi au stins mai multe incendii, marţi, 26 mai, potrivit unui buletin informativ.

Deblocări de ușă în Sighișoara

Marți, 26 mai, la ora 10:20, Detaşamentul de pompieri Sighișoara a fost solicitat pentru deblocarea uşii unui apartament, pe strada Nouă din municipiu. Un echipaj cu o autospecială s-a deplasat de urgenţă la locul solicitării. S-a intervenit pentru deblocarea uşii apartamentului, în interior aflându-se o persoană imobilizată la pat și o persoană de sex feminin în vârstă 86 de ani, decedată.

Tot în Sighişoara, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 02:00, Detaşamentul de pompieri a fost solicitat pentru deblocarea uşii unui apartament, pe strada Dumbravei din municipiu. Un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă s-a deplasat de urgenţă la locul solicitării. S-a intervenit pentru deblocarea uşii apartamentului, în interior aflându-se un băiețel în vârstă de 10 ani.

Incendiu la o șură în comuna Daneș

Tot ieri, în jurul orei 13:00, a fost anunțat un incendiu la o șură în comuna Daneș, pe strada Crișului. La intervenție s-au deplasat un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Sighșoara și un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Daneș, care au stins incendiul. Cauza probabilă a producerii incendiului a reprezentat-o trăsnetul. În urma incendiului au ars peretele din scândură a șurii pe o suprafață de 10 mp și aproximativ 500 kg de fân.

Incendiu de gunoi menajer

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a fost solicitat să intervină marți, 26 mai, la ora 21:07, pentru stingerea unui incendiu la o ghenă de gunoi, în municipiul Tg. Mureș, pe strada Viitorului. Cauza probabilă a producerii incendiilor a reprezentat-o folosirea intenționată a sursei de aprindere. În urma acestui incendiu, au ars aproximativ 100 kg de gunoi menajer.