Mai multe străzi rămân două zile fără apă

Compania AQUASERV sucursala Târnăveni, anuntă consumatorii că, din cauza unor lucrări programate pentru remedierea unei avarii apărute pe sistemul de distribuție a apei potabile pe aductiunea rezervorului de 1000 mc incepand de miercuri, 12.08.2020  ora 08:00 pana -vineri 14.08.2020 ora 08:00 se va intrerupe furnizarea apei potabile, în următoarele zone: 
•Târnăveni : străzile Ciocarliei, Viticultorilor, Petru Maior, Codrului, 8 Martie, Pomilor,Bazinului, Albinei, 22 Decembrie, Movilei, Octavian Goga, Crinului, Narciselor, Liliacului, Eternitatii,  Livezii, Frasinului, Piata Primariei, Horea, Turnisor, Pacii, Cartier Pacii bloc 2A,B,C, Republicii bloc 54, Plugarilor, Campului      
Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.  
Compania AQUASERV S.A.
Sucursala Târnăveni

3 comentarii la „Mai multe străzi rămân două zile fără apă

 • 11 august 2020 la 23:54
  Permalink

  Wow, super! Au uitat să ne anunțe că s-a dus și pandemia, deci nu mai trebui să ne spălăm atât…. pe mâini, motiv pentru care chiar nu mai avem nevoie de apă. Ba mai mult, au luat apa nu miercuri dimineața cum au promis, ci marți seara…Covidul s-a dus mai repede cu o zi!

 • 11 august 2020 la 23:20
  Permalink

  Băi oameni buni, sunt eu nebun? 2 zile fără apă , pe timp de vară, în secolul 21? Pfffffff….chiar așa? Chiar nu se mai poate face nimic cu AQUASERV-ul ăsta? Parcă ar fi stat în stat…nu vă mai povestesc atitudinea casierițelor când mergem să plătim apa…dar așa este românul, capul în pământ ca struțul și poate să îl f..ă cine vrea.

 • 11 august 2020 la 19:56
  Permalink

  Si plata este pe apă industrială sau potabila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.