MAI MULȚI HOȚI PRINȘI ÎN JUDEȚ

Poliţişti şi jandarmi mureşeni au desfăşurat activităţi pentru prinderea unui suspect de comiterea infracţiunii de tâlhărie

În fapt, în seara zilei de 11.01.2015, o femeie, de 56 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Înfrățirii, din municipiul Tg.Mureș, a fost acostată de o persoană necunoscută, care i-a smuls geanta, în care avea telefonul mobil și o sumă de bani.

Victima a reuşit să furnizeze echipajelor de poliţie şi jandarmi semnalmente ale suspectului şi la scurt timp, un echipaj de jandarmi a prins și identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Ivăneşti, care avea asupra sa o parte din bunurile sustrase.

Iniţial, tânărul a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore, apoi acesta a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, care a dispus arestarea acestuia pe o perioadă de 30 zile.

Valoarea prejudiciului cauzat de aproximativ 1.000 lei, a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Un bărbat condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat a fost identificat pe raza comunei Sâncraiu de Mureş

În dimineaţa zilei de 12.01.2015, poliţişti de investigaţii criminale au identificat pe raza localităţii Sîncraiu de Mureş, un bărbat, de 43 de ani, din Tg. Mureş, pe numele căruia Judecătoria Tg. Mureş a emis mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 5 ani şi 3 luni închisoare pentru infracţiunea de furt calificat.
Bărbatul a fost reţinut şi escortat la Penitenciarul Aiud pentru a fi încarcerat.

Neacordare de prioritate

La data de 12.01.2015, ora 16.10, pe strada Mihai Viteazu, din localitatea Tg. Mureş, un bărbat, de 59 ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neacordării de prioritate pietonilor, a accidentat grav un minor, de 4 ani şi o tânără, de 25 de ani, care s-au angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Doi minori care au sustras un portofel cu 293 de lei, dintr-un auto au fost depistaţi de poliţişti

În noaptea zilei de 13.01.2015, poliţişti de siguranţă publică au fost sesizaţi de către un bărbat, despre faptul că în timp ce se afla pe str. Calea Sighişoarei, la intrarea în cartierul Valea Rece, două persoane i-au sustras portofelul cu bani.
La scurt timp, în urma activităţilor defăşurate, poliţiştii au identificat 2 minori, de 15 ani, din cartierul Valea Rece.
În fapt, cei doi minori au distras atenţia taximetristului care efectua o cursă în zonă şi i-au sustras din portiera autoturismului, portofelul în care erau 293 lei, după care au alergat spre cartier.
Poliţiştii continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Doi tineri, din Constanţa, au sustras băuturi alcoolice, din două staţii peco de pe raza municipiului Sighişoara şi au fost depistaţi de poliţişti la scurt timp

La data de 12.01.2015, ora 13.23, Poliţia municipiului Sighişoara a fost anunţată prin apel 112, despre faptul că persoane necunoscute au sustras o sticlă de băuturi alcoolice dintr-o benzinărie, după care a plecat de la faţa locului, cu o maşină, în direcţia Braşov.
După aproximativ 15 minute, de la primirea apelului, poliţiştii de la Postul de Poliţie Saschiz, a identificat şi oprit autoturismul în cauză, în care, în urma verificărilor, au fost găsite bunurile sustrase.
Autoturismul era condus de către o femeie, de 29 ani, iar pasagerul era un tânăr, de 22 de ani, ambii din judeţul Constanţa.
Prejudiciul, în valoare de 324 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat părţilor vătămate.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Doi suspecţi au fost identificaţi de către poliţişti, în urma unui furt comis, dintr-o locuinţă, situată în satul Beu

În dimineaţa zilei de 12.01.2015, în urma unui apel 112, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un furt, dintr-o locuinţă, situată în satul Beu. Persoanei vătămate i-au fost sustrase mai multe aparate electrice şi electronice, componente de la aparatul de sudură, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1000 de lei.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat în satul Icland, doi suspecţi, de 23 de ani, în locuinţa cărora au fost găsite componente de la aparatul de sudură, sustrase în noaptea de 11/12.01.2015, din imobilul părţii vătămate.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.