MAI MULȚI HOȚI PRINȘI ÎN JUDEȚ

Furt de nuci

În dimineaţa zilei de 22 octombrie a.c., un bărbat a sesizat telefonic Postul de Poliţie Sângeorgiu de Mureş cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns prin spargerea geamului în interiorul unei anexe din curtea unui imobil situat în Sîngeorgiu de Mureş, de unde au sustras şase saci cu miez de nucă.
În urma informaţiilor primite şi a verificărilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Tg. Mureş – Biroul de Investigaţii Criminale, au fost găsiţi cei 6 saci cu miez de nucă.
Poliţiştii au depistat bunurile la un bărbat, din localitatea Cotuş, în timp ce încerca să o valorifice într-o piaţă agro-alimentară, din Tg. Mureş.
Din investigaţiile efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr, de 27 de ani, din Sîngeorgiu de Mureş, bănuit de comiterea furtului.
Cercetările sunt continuate, cu bănuitul în stare de libertate.

Furt din casă de vacanţă

În dimineaţa zilei de 22 octombrie a.c., ora 07.10, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Reghin, a fost sesizat prin apel 112, de către un bărbat, despre o infracţiune de furt, din casa de vacanţă.
La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că în noaptea de 21/22 octombrie a.c., autori necunoscuţi au pătruns prin efracţie în casa de vacanţă a victimei, situată în satul Socolul de Câmpie, de unde a sustras un cazan de ţuică, o pompă de apă, un cuptor cu microunde şi bunuri alimentare, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 5.000 lei.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr, de 24 de ani, din comuna Cozma, bănuit în cazul furtului comis.
Poliţiştii au recuperat o parte din bunurile sustrase, acestea fiind restituite părţii vătămate. Cercetările sunt continuate, cu bănuitul în stare de libertate.

Suspectul în cazul a 9 infracţiuni identificat

În cursul zilei ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au depistat pe raza municipiului, un bărbat, de 34 ani, în sarcina căruia s-au reţinut 5 infracţiuni de furt calificat, violare de domiciliu, o infracţine de distrugere şi o tentativă de viol.
În urma audierilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii au mai stabilit faptul că susnumitul a mai sustras de pe raza municipiului Deva, 10 telefoane mobile.
Împotriva bărbatului s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând să fie sesizat Parchetul şi instanţa pentru a se obţine mandat de arestare preventiv.
Prejudiciul cauzat în urma săvârşirii faptelor este de peste 6500 de lei.