Maratonul Târnavei 2019

MARATONUL TARNAVEI 2019 este un eveniment organizat de Asociatia Tarnaveni Cycling in parteneriat cu Ruck Ventilatoare, Primaria si Consiliul Local Tarnaveni fiind deschis tuturor, amatori, începători, sau avansaţi precum şi celor profesionişti. Se va desfasura in Municipiul Tarnaveni si imprejurimi, pe un traseul offroad cu portiuni de drum pietruit si forestier.

Anul acesta maratonul organizat în perioada 17-18 august va avea un alt traseu, mai uşor decât în anii trecuţi, prin zona Seuca şi Delenii.


Zona Start/Sosire, Ruck Ventilatoare, str 1 Decembrie 1918, NR. 44h, TARNAVENI, Mures.

Sambata 17 August – Trail Running (Offroad)

  1. Alergare Cross, competitie de Alergare Cross, pe o distanta 6.5 km Traseu scurt si 18 km Traseu lung, pe un traseu cu circuit inchis START/SOSIRE in acelasi loc.
  2. Kids Race Running, concursuri pentru copii cu varste intre 4-13 ani, pe distante intre 100 m si 1000 m, in zona de Start/Sosire.

Duminica 18 August – MTB Marathon (Offroad)

  1. MTB Maraton Traseu Lung – avansati, competitie de tip Mountain Bike Maraton  pe o distanta de 60 km doua bucle, Tura Lunga (Avansati)
  2. MTB Maraton Traseu Scurt – incepatori, 30 km Tura Scurta (Incepatori), o bucla. pe un traseu valonat, presarat cu frumoase catarari si coborari spectaculoase
  3. Kids Bike Race, concursuri de bicicleta pentru copii cu varste intre 4-13 ani, pe distante intre 200 m si 2000 m, in zona de Start/Sosire

Locația Start/Sosire Sediul Ruck Ventilatoare Romania str. 1 Decembrie 1918, nr.44 H

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.