Portalul municipiului Târnăveni

RecentStirea zileiStiri locale

Maratonul Târnavei a bifat și cea de-a șaptea ediție

Ediția a 7-a Maratonului Târnavei desfășurată sâmbătă și duminică a venit cu trasee mai spectaculoase, ture mai lungi dar și trasee pentru familii sau incepatori. Competiția XCM din 17 Iunie a făcut parte din calendarul Federatiei Romane de Ciclism.

Rezultatele și lista câștigătorilor de sâmbătă pot fi văzute mai jos:

https://results.racehub.ro/mainResults/mt2023?embed=0&fbclid=IwAR2Rpx3o23ASf_gsVplAVb4JvCIClsKKDQ-4TAb-gyerfnfjkAfQoqLg9l4

După ora 14 va avea loc festivitatea de premiere pentru toate competițiile organizate în cele două zile.

Maratonul Târnavei este un eveniment sportiv organizat de Asociația Târnaveni Cycling, Ruck Ventilatoare și CS Next Sports și a avut și în acest an startul și finish-ul în incinta Ruck Ventilatoare, din Municipiul Târnaveni.

Evenimentul MARATONUL TÂRNAVEI a cuprins două competiții:
CROSS COUNTRY MOUNTAIN BIKE  și  CROSS COUNTRY TRAIL RUNNING.

Ajuns la a 7-a ediție, MARATONUL TÂRNAVEI își propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze ciclismul și alergarea ca mod de petrecere a timpului  liber în natură.

Obiectivele principale ale competiției sunt încurajarea practicării ciclismului și alergării, creşterea educaţiei ecologice și a respectului faţă de natură şi a mediului înconjurător, conștientizarea beneficiilor asupra organismului uman ale practicării sportului în aer liber.

Totodată, Maratonul Târnavei își dorește a crea spațiul propice pentru a aduna împreună sportivi care împărtășesc aceleași valori ale unui stil de viață sănătos, formându-se astfel o comunitate puternică.

Foto: ionescuvlad.com