Maratonul Tîrnavei continuă și în 2018

Maratonul Târnavei va fi organizat și anul acesta în zilele de 25 și 26 august. Maratonul Târnavei este un eveniment deschis tuturor, amatori, începători, sau avansaţi precum şi celor profesionişti. Se va desfasura in Municipiul Tarnaveni si imprejurimi, pe un traseu offroad cu portiuni de drum pietruit si forestier.

Maratonul va cuprinde ca și în anii trecuți o competitie de Alergare Cross, pe o distanta 15 km, diferenta de nivel de 350 m pe un traseu cu circuit inchis START/SOSIRE in acelasi loc.

Kids Race Running, concursuri pentru copii cu varste intre 4-13 ani, pe distante intre 100 m si 1000 m, in zona de Start/Sosire

MTB Maraton Traseu Lung – avansati, competitie de tip Montain Bike Maraton pe o distanta de 45 km Tura Lunga (Avansati), diferenta de nivel 1200 m .

MTB Maraton Traseu Scurt – incepatori, 30 km Tura Scurta (Incepatori), diferenta de nivel 900 m, pe un traseu valonat, presarat cu frumoase catarari si coborari spectaculoase.

Kids Bike Race, concursuri de bicicleta pentru copii cu varste intre 4-13 ani, pe distante intre 200 m si 2000 m, in zona de Start/Sosire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.