Marina Almăşan: “Victor Socaciu spunea că pleacă în colegiul din Mureş dar se întâlnea cu amanta”

Marina Almăşan a fost căsătorită timp de 16 ani cu Victor Socaciu, fost parlamentar de Mureş, ales în colegiul electoral din care făcea parte şi Târnăveniul. S-au iubit, au fost unul lângă altul necondiţionat, dar în ultima parte a relaţiei totul s-a destrămat. La trei ani de la divorţ, vedeta a vorbit deschis cu Click! despre adevăratul motiv care a dus la distrugerea căsniciei.

“Am descoperit relaţia lui cu impresara Brânduşa Simion, desele lor plecări “în turnee”, eu ştiind ba că pleacă în colegiul său parlamentar din Mureş, ba la analize la Cluj. Am simţit că-mi fuge pământul de sub picioare, am intrat în panică. M-a asigurat că e doar o “paraşută care se dă la el”. Am căutat-o, i-am cerut să se ţină departe de soţul meu, să nu-i distrugă familia, cariera.Am dat şi de soţul ei – părintele Petre Simion din Prahova. A oftat, mi-a spus că ştie, că nu are ce să-i facă: nu era prima ei aventură. Victor mi-a jurat că au terminat-o. Apoi, la ediţia ”Om bun” din 2011 am aflat că erau din nou împreună. Mi-am dat seama că totul e pierdut” a decalarat Marina Almăşan pentru ziarul Click.

“În acea perioadă l-am cunoscut pe Georgică Cornu, la un bal de caritate pe care îl prezentasem la Timişoara. Am constatat că trăim amândoi aceeaşi dramă. Şi el era înşelat de soţia lui, de ani buni, cu un arab. Georgică m-a susţinut, m-a ajutat să trec peste acest impas din viaţa mea. Socaciu, în mod josnic, s-a bucurat să divorţăm civilizat, la notar, pentru ca imediat după aceea să declanşeze în presă o campanie furibundă impotriva mea, el pozând în victimă” a mai spus cunoscuta prezentatoare TV.

Marina Almăşan şi Victor Socaciu au divorţat în martie 2012, pe cale amiabilă, la notar. S-a stabilit o custodie comună pentru Victoraş (18 ani), pe atunci minor, dar domiciliul îl are la mamă. Anul trecut, Socaciu, care acum este consul în Canada, şi-a refăcut viaţa şi s-a căsătorit în secret cu impresara Brânduşa Simion.

Articolul integral in CLICK