MARŢI, MAI MULTE INCENDII ÎN JUDEŢ

Marți, 29 iulie a.c., la ora 1306, Detașamentul de pompieri Tg. Mureș a fost anunțat de producerea unui incendiu la o casă de locuit în localitatea Fântânele, pe strada Principală. La adresa indicată de apelant, au fost mobilizați pompierii militari din cadrul Detașamanetului Tg. Mureș cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. În momentul sosirii echipajului la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul casei.
La stingerea incendiului a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sângeorgiu de Pădure cu o autospecială. Ca urmare a producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o conductori și cabluri electrice defecte, a ars acoperișul casei pe o suprafață de cca. 75 mp. și s-au degradat plafonul și mobilierul din interior.

Incendiu la un stâlp pentru linii electrice
În aceeași zi de 29 iulie a.c., la ora 0017, Detașamentul de pompieri Tg. Mureș a intervenit în municipiul Tg. Mureș, pe strada Rodnei pentru stingerea unui incendiu produs la un stâlp pentru linii electrice. Militarii au asigurat zona până la sosirea unei echipe specializate din cadrul societății de furnizare a energiei electrice. Ca urmare a producerii evenimentului, au ars cabluri de curent electric și fibră optică.

În data de 29 iulie a.c., în jurul orei 1824, în urma unui apel primit la 112, Detașamentul de pompieri Reghin a fost mobilizat în localitatea Sălard, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru salvarea unei persoane de sex feminin căzute în râul Mureș. Folosind accesoriile din dotare, militarii au reușit în scurt timp să salveze persoana și s-o predea echipajului SMURD.