Masa de Paști. Care sunt preparatele cheie pentru un meniu excepțional – gustos, hrănitor și ponderat caloric?
Cel mai important este să pui pe masa, Calitate NU cantitate! Sărbătorile pentru mine, înseamnă, o masă decorată elegant, cu puține elemente, platouri nu umplute cu vârf si veselă medie.
Făcut în casă versus comandat! Aperitive cremoase, deserturi delicioase, rafinate cu cacao premium sau carob organic și neapărat fructe de sezon!
- Ca și idei de aperitive sănătoase și delicioase
- Baze de iaurt grecesc 2%/vegetal, salate/legume bogat colorate, fructe
- Platouri de brânzeturi cu fructe, un strop de miere/dulceață fără zahăr adaugat
- Cremos – hummus în diverse combinații + legume șisemințe, cremă de brânză, cu legume, mousse de avocado, gazpacho.
- Dulce și sărat- melon con prosciutto crudo fără nitrați.
- Midii în stil peruvian
- Pentru cine are mânuțe dibace in bucătărie, preparați puișori, șoricei din ouă fierte.
- Ciorbă de miel cu legume
- Friptură de miel
- Friptură de iepure
- Sărmăluțe în foi de viță
- Foie gras cu sosșicremă
- Pește
- Desert
- Cheesecake cu blat de nuci
- Tiramisu de primăvară kids friendly
- Dacă tot este sezonul Iepurașului – Carrot cake
- Mono-porții
- Fructe și soufle de ciocolată homemade
- Pască
- Cheese cake supriză !
Accesând link -ul de mai jos, puteți descărca “Booklet de Nutriție pentru Sărbători Pascale DELUXE”, unde veți avea idei pentru Meniuri de Sărbători, sfaturi, idei cum să vă mentineți greutatea.
https://www.carminastroia.ro/wp-content/uploads/2020/03/booklet-de-paste-2020.pdf
Enjoy!
Sărbătoriliniștite, cu lumină în suflet, căldură în inimă, sănătate și cei dragi alături!
Hristos a Înviat!
Cu drag,
Nutriționist, Carmina Stroia