Masă de teqball la Școala Traian

Școala Gimnazială „Traian” Târnăveni se mândrește, de la mijlocul lunii martie, cu o masă de teqball complet echipată, primită cu contract de comodat în cadrul protocolului de colaborare semnat între Teqball Romania și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, privind implementarea unui Proiect Pilot de promovare a acestui nou sport, în unitățile de învățământ din județ. În cadrul parteneriatului, șapte unități de învățământ din județul Mureș au fost dotate cu câte o masă Teqball Lite.
Teqball – ul este sportul cu cea mai rapidă dezvoltare la nivel mondial, la doar 3 ani de la apariție, 2017. Pe scurt, este un sport care se joacă pe o masă curbată, în general cu o minge obișnuită de fotbal. De aici și motto-ul TEQBALL, The World Is Curved. La prima vedere, pare un sport asemănător cu fotbal-tenis-ul, doar că se joacă pe … masă, una … curbată.
Conducerea Școlii Gimnaziale „Traian” Târnăveni este încrezătoare că elevii școlii vor fi atrași de acest nou sport, în cadrul orelor de educație fizică, beneficiind astfel de noi oportunități de a petrece cât mai mult timp în aer liber, bucurându-se astfel și de investițiile în reabilitarea și amenajarea de spații verzi în incinta unității de învățământ.
Conducerea Școlii Gimnaziale „Traian” Târnăveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.