RecentStiri locale

Mesajul șefilor de promoție ai Școlii Gimnaziale Traian Târnăveni

Numele meu este Doszlop Tamás, absolvent al Școlii Gimnaziale Traian și șef de promoție al clasei a opta, secția maghiară. În cei 9 ani de studiu petrecuți în această școală, am încercat să dobândesc câte mai multe cunoștințe pe care, mulțumită dascălilor, le pot valorifica în continuare. Mereu îmi voi aminti cu drag de școala mea, și oriunde îmi voi continua drumul, cu mândrie voi duce mai departe renumele școlii mele. Multe clipe frumoase, trăite aici pentru întotdeauna, îmi vor fi alături. Mulțumiri pentru tot!

            Numele meu este Szentgyorgyi Patrik, sunt absolvent al Școlii Gimnaziale Traian, o școală cu renume, ai cărei elevi au participat la multe concursuri și olimpiade școlare, printre care mă număr și eu. Am făcut parte din clasa a VIII-a A și mă bucur că am avut colegi atât de buni și de prietenoși și deși am venit din clase diferite, am construit un colectiv unit.

            Generația noastră a avut parte de multe provocări neașteptate, de la pandemie la greva profesorilor. Ne-am confruntat cu multe necunoscute și incertitudini, dar am avut și momente frumoase, care ne-au adus mai aproape unii de alții. Le mulțumesc colegilor pentru prietenia lor, pentru momentele hazlii, pentru partidele de șah nelipsite din pauze și le doresc mult succes la Evaluarea Națională.

            Doresc să le mulțumesc profesorilor pentru că, în acești patru ani, ne-au împărtășit din cunoștințele lor și ne-au sprijinit pe fiecare, pentru a deveni mai buni. În mod deosebit, doresc să-i mulțumesc doamnei diriginte, Țâra Marina, pentru modul în care ne-a ajutat să ne acomodăm la diferitele circumstanțe prin care am trecut și pentru felul înțelegător în care s-a purtat cu noi. Nu o voi uita nici pe doamna învățătoare, Berdea Camelia, care mi-a insuflat pasiunea pentru citit.

            O să-mi lipsească colegii și școala aceasta, care mi-a fost a doua casă timp de nouă ani și mi-ar plăcea să găsesc aceeași atmosferă la viitoarea mea școală.

            Îmi voi aminti de acești ani și doresc să vă mulțumesc vouă, dragi colegi și stimați profesori, pentru toate experiențele din gimnaziu!