Metoda „accidentul”, încercată la Tîrgu Mureș


Un bărbat din Galați a fost reținut de polițiștii târgumureșeni în urma unui flagrant care a avut loc, duminică, în parcarea Spitalului Clinic Județean din Târgu Mureș.

Polițiștii au fost anunțați de un bărbat din Gornești că o persoană încearcă să îl înșele cu 15.000 de euro prin metoda „accidentul”.

Conform comunicatului de presă, poliţiştii au fost sesizaţi de persoana vătămată despre faptul că în cursul zilei, a fost contactat telefonic, ocazie cu care i-au fost solicitaţi 15.000 de euro, sub pretextul că această sumă este necesară pentru ca fiica sa, care ar fi fost implicată într-un accident de circulaţie cu victime, să nu răspundă penal. Astfel, partea vătămată a dat curs solicitărilor apelantului şi s-a dus la întâlnirea stabilită cu acesta, unde urma să-i dea o parte din banii solicitaţi. Din discuţiile avute cu bărbatul din Galaţi, partea vătămată a realizat faptul că se încearcă inducerea sa în eroare.

Victima a reușit să rețină suspectul, preț de câteva minute, până la sosirea oamenilor legii, care l-au ridicat pe gălățean și l-au dus în arest.